POSTGRAU EN SALUT MENTAL COL·LECTIVA A BARCELONA

diploma-salut-mental

Bon dia! Fem un recordatori de la nova edició del Postgrau en Salut Mental Col·lectiva!!
A l’octubre comença la 3era edició. Inscripcions obertes fins al 5 d’octubre.

El Postgrau és coordinat des de la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Congres Català de Salut Mental amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat i l’Associació S.C. Ràdio Nikosia. Compta amb el suport dels Col·legis Professionals vinculats, la Federació Salut Mental Catalunya, ADEMM, Sarau, la Federació Veus, Activament i la Cooperativa Aixec.

El Postgrau es realitzarà al Col·legi d’Educadores i Educadors Socials i al Col.legi de Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a partir de l’octubre de 2016, els divendres a la tarda i dissabtes.

El Postgrau de Salut Mental Col·lectiva es una proposta d’aprenentatge participativa i interactiva que fusiona constantment la teoria i la pràctica; les classes magistrals, les sessions d’anàlisi grupal i els tallers d’experiència directa.

La formació, que neix de la necessitat de revisar i analitzar les pràctiques i eines actuals, assumeix una perspectiva dinàmica sobre la salut que se centra en les persones, les seves afliccions i itineraris vitals. Col·loca l’eix en la necessitat de generar instàncies i dispositius de construcció col·lectiva, compartida i participativa, processos de suport per a la promoció de l’autonomia i el acompañameinto a la vida quotidiana per a persones amb problemes de salut mental i diversitat funcional.

El Postgrau es realitza a Barcelona i es proposa en si com una experiència que brinda l’oportunitat de repensar i potenciar el camp de saber sobre la salut mental i la diversitat funcional. És al mateix temps, una ocasió per entrar en contacte amb pràctiques i projectes que s’estan desenvolupant en l’avantguarda nacional i internacional en aquests àmbits.

L’equip docent del Postgrau està format per professionals de primer nivell vinculats al camp de la Salut Mental i la Diversitat Funcional. Professionals que al seu torn provenen de l’àmbit de la psicologia, l’antropologia, la psiquiatria, el treball social, el teatre, les arts plàstiques i la infermeria però que de diferents formes conflueixen en la necessitat de pensar les pràctiques des d’una perspectiva transdisciplinar i col·lectiva.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Cursos y conferencias. Guarda el enlace permanente.